Oligarkit tekivät jo "björnwahlroosit"

Suomen johtava pankkiiri Björn Wahlroos on päättänyt siirtää paperinsa Ruotsiin. Eihän tässä ole mitään uutta. Tiedämmehän jo vanhastaan, että rahalla ei ole isänmaata.

Tätä banksterien perusperiaatetta harjoitetaan jo sääntöjen perusteella EU:ssa, jossa ihmiset ja rahat saavat liikkua vapaasti.
EU:ssa on näihin mennessä harrastettu ennen kaikkea rahan vapauden edistämistä.

Jos rahalaitokset ovat kohdanneet banksterien suurista palkkioista huolimatta tai jopa niiden johdosta vaikeuksia, veronmaksajarahvas on komennettu ilman muuta maksumiehiksi ja –naisiksi.

Olemme kummastelleet ja arvostelleet venäläisiä oligarkkeja, jotka siirtelevät rahojaan ja omaisuuttaan turvaan Suomeen ja ostavat täältä kulttuuri- ja urheiluhalleja ja ties mitä muuta. Oligarkit hankkivat myös selkänojakseen Suomen kansalaisuuden.

Oligarkit kaappasivat omaisuutensa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeisessä hämärässä kaaoksessa,  Björn Wahlroos 1990-luvun pankkikriisin jälkeisessä sekasorrossa. 

Nyt siis Björn Wahlroos teki ”oligarkit” ja hankki Ruotsin alamaisuuden. Oligarkit tekivät jo etuajassa ”björnwahlroosit” ja hankkivat Suomen kansalaisuuden.

Jo antiikissa sanottiin: Pecunia non olet eli raha ei haise. Tästä huomaamme, että raha ei edelleenkään haise ja että oligarkit ja banksterit ovat itse asiassa samaa maata.

On kummallista, että jopa Suomen ja Ruotsin, kahden ns. hyvinvointivaltion ja maailman vähiten korruptoituneiden piiriin kuuluvan maan välillä on ”veroparatiisiloukkuja”.

Lisää aihepiiristä: http://timouotila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163085-alas-idan-oligarkit-ja…

timouotila
Sitoutumaton Helsinki

Timo Uotila.
Minulla on historian loppututkinto Helsingin yliopistosta. Olin toimittajana Yleisradion ulkomaanlähetyksissä eli Radio Finlandissa vuoteen 2002. Valmistin suuren joukon radio-ohjelmia erityisesti kaukosiirtolaisten elämästä. Erityisesti olen seurannut Australian suomalaisten tilannetta. Olen asunut Australiassa kolme vuotta ja toimittanut siellä australiansuomalaista lehteä. Yli 20 vuoden ajan olen avustanut Australian monikielistä SBS Radiota ja Australian lehtiä. Muutaman vuoden olen myös lähettänyt ääniraportteja Kanadan LU Radiolle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu