timouotila

Naisia alistava uskonto lisää raiskauksia

Helsingin Tapanilassa tapahtui joukkoraiskaus. Tuo raiskattu nainen oli junalla tulossa Vantaan suunnalta. Etupäässä vantaalainen poikajoukko alkoi ahdistella häntä junassa. Kun nainen poistui junasta Tapanilassa, poikajengi seurasi häntä. Sitten tapahtui tuo rikos kuulemma jossakin ulkona.

   On todennäköistä, että muslimimaahanmuuttajien yliedustus raiskaustapauksissa saattaa johtua uskonnosta ja sen pohjalle rakennetusta kulttuurista.

   Pitäisi olla kärpäsenä moskeijan katossa ja kuunnella, mitä koraanikoulun oppilaille puhutaan. Varmaankin siellä selitetään, miksi tyttöjen pitää peittää tarkasti kehonsa pitkään viittaan ja kätkeä myös hiuksensa ja jopa kasvonsa. Se tapahtuu heidän neitsyytensä suojelemiseksi.

   Kun sitten suomalaiset tytöt eivät toimi koraanikoulun oppien mukaan vaan pukeutuvat keveästi ja paljastavasti ja jopa hymyilevät ohikulkijoille, heihin voi suhtautua toisella tavalla. Tämä kaikki on muslimipoikien mielestä jonkinlainen "lieventävä asianhaara", kun joutuu kiusaukseen päästessään ulos muslimikulttuurin ankarasta sukupuolikurista.

   Sitä paitsi nuorisojengin joukossa tyhmyys tiivistyy: on viisainta toimia samalla tavalla kuin "ryhmän kunkku" määrää.

   Kun sitten raiskauksista rangaistaan, jutun käänteet on tutkittava tarkkaan. Muuten jopa oikeusmurha on uhkana. Joskus todisteena on vain sana vastaan sana.

   Joka tapauksessa olisi syytä tehdä perusteellinen tutkimus siitä, miksi maahanmuuttajat syyllistyvät raiskauksiin useammin kuin kantasuomalaiset. Todettuihin syihin olisi puututtava tehokkaasti. Jos syynä on Lähi-idän uskontojen suhtautuminen naisiin, kotouttamiskoulutusta olisi tehostettava voimakkaasti.

   Maahanmuuttajille on kerrottava, että Suomi on se Euroopan maa, jossa naiset pääsivät ensimmäisinä äänestämään ja jopa kansanedustajiksi.

   Ympärileikkaus ei Suomessa ole uskonnollinen toimenpide vaan väkivaltarikos. Jos maahanmuuttajatyttö saa kantasuomalaisen poikaystävän, häntä ei saa julistaa valapatoksi ja rangaista. Hän on täällä Suomessa vapaa kansalainen eikä rutivanhoillisen kulttuurin vanki. Aviorikkojien kivitys on täysin epäinhimillinen rikos. Onneksi sellaista ei meillä kai sentään ole  tapahtunut.

    Paljon on opetettavaa ja opittavaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Erkko Korppaanmäki

"kotouttamiskoulutusta olisi tehostettava voimakkaasti."

Tulipa blogia lukiessa mieleen yksityikohta: uskoakseni maahanmuuttotyöntekijät ovat valtaosaltaan naisia. Miten uskottavaa koraanikulttuurista maailmankuvaansa ammentavalle miehelle on, kun 'kotouttamiskoulutuksen' todennäköisesti antaa nainen. Mutta tässä ympyrä taas sulkeutuukin - miten islam, poliittisena kulttuurijärjestelmänä, on yhteensovitettavissa länsimaiseen yhteiskuntaan.

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Erkko Korppaanmäki, #1.
En tiedä, miten moni maahanmuuttotyöntekijä on nainen. Tukipalveluja etsiessään maahanmuuttajat kohtaavat kyllä runsaasti naisia. Luulisi, että jo se panee maahanmuuttajan miettimään, että naisten asema on täällä erilainen kuin synnyinmaassa.

Saattaa olla, että maahanmuuttajat tuntevat sitten moskeijassa taas olevansa "kotona". Siksi olisikin tärkeää saada koraanikoulujen pitäjät kunnolliseen suomalaiseen kotoutuskoulutukseen. Heidän on ymmärrettävä, että he toimivat pohjoismaisessa demokratiassa.

Erkko Korppaanmäki

Vaikutelmani on, että vakaumuksellisen muhamettilaisen (muuten tuskin on 'koraanikoulun' pitäjäksi päässyt) saaminen aidosti hyväksymään länsimaiset arvot, on yhtä haastava tehtävä kuin saada palstalta tuttu Mikael Torppa luopumaan kreationismista.

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila Vastaus kommenttiin #5

Erkko Korppaanmäki, #5.
Tehtävä ei ole helppo. Jos se olisi helppo, asia olisi jo ratkaistu.

Onhan meillä kanta-Suomessakin ongelmallisia yhteisöjä, jotka eivät hyväksy edes ehkäisyä abortista nyt puhumattakaan.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Otsikon mukainen riski on tietenkin huomioitava, mutta silti Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen selvitysten mukaan "viidesosa suomalaisnaisista oli joutunut elämänsä aikana raiskauksen tai sen yrityksen kohteeksi, kun mukaan luetaan tilanteet, joissa uhri oli nukkunut tai ollut muutoin esimerkiksi humalatilan vuoksi puolustuskyvytön. Viimeksi kuluneen vuoden aikana 15 000 naista oli pakotettu seksuaaliseen kanssakäymiseen. Luvuksi muodostuu 46 000, kun mukaan lasketaan tilanteet, joissa nainen oli nukkunut tai oli ollut muusta syystä kyvytön puolustautumaan."

Tilanne on jo valmiiksi kohtuullisen järkyttävä siis...

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Juho Antikainen, #3.
Ymmärrän hyvin, että raiskaus on käsitteenä ja rikoksena hyvin hankalasti määriteltävä. Siksi raiskaustilastoihinkin on suhtauduttava kriittisesti.

Ja siksi raiskausoikeudenkäynneissä olisi tehtävä todella huolellista työtä. Ja siksi on tärkeää, että laissa on myös mainittu "lievä raiskaus".

Lainsäädännöstä olisi myös löydettävä korvaus niille, jotka on tuomittu väärin raiskauksesta. Sellaistakin voi sattua.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Itse asiassa "lievä raiskaus", joka virallisesti oli nimitykseltään "pakottaminen sukupuoliyhteyteen", poistui rikoslaista viime vuonna.

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen selvityksessä "raiskaus" käsitetään sukupuoliyhteytenä ilman suostumusta - lain mukaan raiskaus edellyttää pakottamista tai uhkaamista. Toki tuonkin uhkaamisen tai pakottamisen todistaminen on aika ajoin hankalaa puhumattakaan seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaamisesta tilanteessa, jossa ei ole mukana suoranaisia väkivaltaisia elementtejä...

Asiantuntijapiireissä pidetään silti itsestäänselvyytenä, että raiskauksia jää kokonaan tulematta viranomaisten tietoon moninkertaisesti verrattuna epäselviin, todistamattomiin tai peräti väärin perustein tehtyihin rikosilmoituksiin.

Väärä ilmianto on tietenkin rikos itsessään ja etenkin sitä ilmiannettua kohtaan - samalla se myös on vahingoittaa oikeasti raiskattujen oikeusturvaa ja ns.uskottavuutta.

Konservatiivisen islamilaisuuden sukupuolijäsennys vastaa mielestäni hyvinkin 1700-luvun suomalaista oikeuskäsitystä ja yhteiskunnan rakennetta, Mooseksen lait olivat pitkään suomalaisenkin oikeuskaaren soveltamispohjana...

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

3#
Oisko sulla Antikainen mitään linkkiä noihin esittämiis lukuihin?

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Juho Antikainen, #7.
En puhunut juridiikan kieltä kirjoittaessani "lievästä raiskauksesta". Tarkoitin vain, että kaikissa raiskaustapauksissa ei ole kohtuullista käyttää maksimirangaistuksia. On olemassa myös lieventäviä asianhaaroja.

On aivan selvää, että suuri osa tämän tyyppisistä rikoksista jää pimentoon.

Kristinuskon Mooseksen lait ovat paljolta samaa kuin Koraanin lait. Näillä keskenään vihamielisillä uskonnoilla on paljolta yhteiset juuret. Ei ihme, että meillä elettiin 1700-luvulla melkein kuin tiukassa muslimimaassa.

Mutta sitten alkoi valistuksen kausi.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Eikö uskonnot ylipäätään alista naisia? Islam on tästä ääriesimerkki, osin jopa hullunkurisine tulkintoineen, mutta Suomessakin nimenomaan äärikristityt ovat vastustaneet esim. naispappeutta ja sukunimilakia.

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Manu Korkman, #10.
Suomen kirkossa on onneksi sentään vähitellen ja aivan viime aikoina kuljettu poispäin naisten alistamisesta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Äärikristityt lienevät jo jättäneen Suomen evl. kirkon.

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila Vastaus kommenttiin #13

Manu Korkman, #13.
Taidanpa olla samaa mieltä.

Veijo Ylä-notko Vastaus kommenttiin #13

Kristityistä kulteista pääsee pois ilman väkivallan uhkaa.

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila Vastaus kommenttiin #15

Veijo Ylä-notko, #15.
Tuo on täsmälleen totta. Toivottavasti muslimeilla ja muilla olisi yhtä helppoa omien kulttiensa kanssa.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Mutta toisaalta suomalaisten ja ruotsalaisten tapa juoda paljon viinaa, ja sitten lähteä ravintoloista jatkoille toisen luokse, lisää kaikkein eniten raiskauksia. Ruotsin raiskausluvut ovat maailman huippua, ja syynä on nimenomaan baarikulttuuri, ja se, että naiset ja miehet juovat itsensä änkyrään, ja sitten saadaan näitä raiskauksia selvitellä jälkeen päin. Eivät hillu muslimitytöt humalassa kaupungilla ja ravintoloissa yhden yön seuraa etsimässä.

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Mikko Ahola, #17.
On totta, että meillä täällä pohjolassa miehet ja naiset juovat baareissa ja siirtyvät sitten jatkoille. Siitä seuraa sitten raiskauksia. Tilastojen mukaan kuitenkin maahanmuuttajat tekevät suhteellisesti enemmän raiskauksia.

Huomaamme siis, miten erilainen raiskaus saattaa olla. Jokainen raiskaus on itse asiassa erilainen.

Muslimit eivät kenties nauti edes Suomessa niin paljon alkoholia kuin kantasuomalaiset. Kuitenkin he syyllistyvät raiskauksiin enemmän kuin kanta-asukkaat.

Veijo Ylä-notko

Älä jauha paskaa Ahola !
Ja sitten, missä ovat muslimi homoseksuaalit.
Missä ateistit.
Hirsi Ali toimii varoittavana esimerkkinä, vaikka on toistaiseksi hengissä.

Toimituksen poiminnat